puyeng

The black eyed peas – I Gotta Feeling


do you know black eyed peas????? pasti udah pada tau dong sama artis luar negeri ini, mereka terdiri dari 4 orang yakni 3 cowok dan 1 cewek. genre yang diusungpun sesuai dengan kebudayaan mereka yakni RnB BGT alias banget.

alesan nya posting tentang the black eyed peas ini sebab ada satu lagu dia yang sempet bikin pusing karena lagunya enak tapi gak tahu judul nya😀 , eh pas tadi malam liat salah satu iklan ringtone gitu dan dari situ lah tahu kalo judulnya I Gotta Feeling, lagu Black eyed peas – I Gotta Feeling ini pun menjadi lagu penutup disalah satu acara pencarian bakat.

beberapa waktu lalu juga sempet iseng googling nyari theme song iklan eha gak tau nya begitu masukin keyword Theme song keluarnya malah Theme song IMB hehe…….

nah sekarang saya juga pengen berbaik hati klo temen-temen semua pengen lagunya bisa donlot DISINI dan ada versi laen nya juga loh Black eyed peas Feat MJ – I Gotta Feeling eitss… jangan nanya MJ sapa yah cz saya juga gak tahu MJ itu michael jackson ato bukan. buat lagunya nih DISINI

link download from 4shared :

Tambah Lirik deh okeh??

Black Eyed Peas – I Got A Feeling Lyrics

I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night
that tonight’s gonna be a good night
that tonight’s gonna be a good good night (x4)

Tonight’s the night night
Let’s live it up
I got my money
Let’s spend it up

Go out and smash it
like Oh My God
Jump off that sofa
Let’s get get OFF

I know that we’ll have a ball
if we get down
and go out
and just loose it all

I feel stressed out
I wanna let it go
Lets go way out spaced out
and loosing all control

Fill up my cup
Mazal tov
Look at her dancing
just take it off

Lets paint the town
We’ll shut it down
Let’s burn the roof
and then we’ll do it again

Lets Do it (x3)
and live it up

i gotta feeling that tonight’s gonna be a good night
that tonight’s gonna be a good night
that tonight’s gonna be a good good night (x2)

Tonight’s the night
let’s live it up
I got my money
Lets spend it up

Go out and smash it
Like Oh My God
Jump off that sofa
Lets get get OFF

Fill up my cup (Drink)
Mazal Tov (L’chaim)
Look at her dancing (Move it Move it)
Just take it off

Lets paint the town
We’ll shut it down
Lets burn the roof
and then we’ll do it again

lets do it (x3)
let’s live it up

Here we come
here we go
we gotta rock

Easy come
easy go
now we on top

Feel the shot
body rock
Rock it don’t stop

Round and round
up and down
around the clock

Monday, Tuesday, Wednesday and Thursday
Friday, Saturday, Saturday and Sunday

we keep keep keep keep on going
we know what we say
party everyday
party everyday

got a feeling
that tonight’s gonna be a good night
that tonight’s gonna be a good night
that tonight’s gonna be a good good nighte

https://bayanu.wordpress.com

untuk koleksi lagu saya yang lain nya silahkan kunjungi Song collection

One thought on “The black eyed peas – I Gotta Feeling

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s